Geef een artiest cadeau

Geef een

artiest cadeau

Geef een artiest cadeau tijdens de coronacrisis

Veel ondernemers uit verschillende sectoren worden geraakt door de gevolgen van het Coronavirus. De maatregelen die die genomen moeten worden zorgen ervoor dat de één thuis moet werken en de ander de meest creatieve ideeën bedenkt om toch door te kunnen gaan.

Eén voorbeeld van zo’n creatief initiatief komt van Love Impact, een klant van mij. Hij bedacht Artiestkado.nl. Een prachtig idee om de culturele sector een steuntje in de rug te geven. En toen hij de vraag stelde of ik bij dit vrijwillige initiatief wilde aansluiten, was dan ook de beslissing snel gemaakt: ja, ik help graag mee!

ArtiestKado.nl is een nieuw, tijdelijk platform die tijdens de Coronacrisis is opgezet. Het biedt de mogelijkheid om een persoonlijk optreden op video, in de vorm van muziek, een gedicht of dans, cadeau te doen aan iemand waarvan jij vindt dat die het nu extra verdient. Want wat is er nu leuker dan een beetje positieve afleiding, waardering en persoonlijke aandacht in deze roerige tijden. Bovendien geeft ArtiestKado.nl de culturele sector een steuntje in de rug.

Zoals Roel van Velzen zei: “Ik vind het trouwens wel het ultieme voorbeeld van omdenken. Dus, er zijn twee problemen. Namelijk, je kan mensen die het verdienen niet persoonlijk met een knuffel bedanken en er zijn artiesten die binnen zitten. Door deze twee te koppelen om een manier dat past binnen de richtlijnen, vind ik top!”

Bij Artiestkado.nl zijn twee opties:

1. Maak kans
Plaats een aanvraag voor iemand die een steuntje in de rug verdient of in het zonnetje gezet verdient te worden. Artiesten bepalen zelf of ze de aanvraag gratis willen invullen. De aanvrager kan hiervoor een vrijwillige donatie in de ‘artiestenpot’ doen.

2. Boek direct
Bij deze optie kun je gelijk een artiest boeken en met hem/haar een prijs afspreken.

Wil je meer informatie kijk dan op de website van Artiestkado.nl

 

Over Denise

Ik creëer rust en ruimte, in je hoofd en in je agenda, zodat jij kan groeien als ondernemer.