Tarieven
the assistant

tarieven

The assistant

Tarieven

Het verschil tussen een virtual assistent (VA) en een personal assistent (PA) is dat een VA jou als ondernemer helpt op afstand. Wellicht werk je vanuit huis of een kantoor waar je geen plek hebt voor een vaste kracht. Dan biedt een VA een uitkomst. Of ik nu vanuit huis werk of ergens anders, overal kan ik jou ondersteunen. Daarnaast ben ik flexibel inzetbaar. Dat kan wisselen van een paar uur in de maand tot iedere week een dag. Zo heb je niet direct een vaste kracht nodig.

Is dat niet heel duur, zo’n Virtual Assistant?

Het is maar hoe je het bekijkt. Als jouw uurtarief 100 euro is en dat van je virtual assistant 75 euro, dan is het dus voordeliger om je VA het werk voor je te laten doen. Zo kun jij ondertussen in dat uur (meer) geld verdienen.

Stel je hebt een opdracht voor 1.000 euro. Hier ben je ongeveer 10 uur mee bezig. Maar in de klus zit ook veel communicatiewerk. Zoals afspraken maken, telefoontjes plegen, zaken regelen en veel typewerk. Je virtual assistant kan je helpen, waardoor jij nog maar 3 uur bezig bent en zij 8 uur voor 75 euro per uur. In totaal is dat 600 euro. De klus levert je nu dus nog 400 euro op. Maar jouw eigen uurtarief is daarmee wel gestegen van 100 naar 133 euro per uur!

Tarieven van The Assistant

Mijn standaard uurtarief is €75,- exclusief BTW. Daarnaast bied ik  maandabonnementen aan, voor als je regelmatig assistentie nodig hebt. Een maandabonnement is voordelig en heeft een gegarandeerd aantal uren.

 

  • Maandelijks 10 uur: €725,- per maand (excl. BTW)
  • Maandelijks 20 uur: €1.400,- per maand (excl. BTW)
  • Maandelijks 30 uur: €2.025,- per maand (excl. BTW)

Over Denise

Ik creëer rust en ruimte, in je hoofd en in je agenda, zodat jij kan groeien als ondernemer.

Contact

06 - 57883077
denise@theassistant.nl