Personal
assistant

personal

assistant

Wie ik ben

Ik ben Denise Franken, een persoonlijke assistent op afstand, ook wel virtual assistant (VA) genoemd. Als The Assistant help ik ondernemers om verder te groeien. Ik vind namelijk dat je altijd moet doen waar je goed in bent en daar ruimte voor moet maken. Zodoende heb ik ook besloten om zelf de stap naar zelfstandig ondernemen te zetten. Met The Assistant geef ik namelijk de ruimte aan mijn eigen talenten: alles tot in de puntjes organiseren voor ambitieuze ondernemers.

Van sales naar officemanager

Jarenlang heb ik gewerkt in salesfuncties. Dit bleek echter niet mijn passie, maar de ondersteunende rol die ik mijn klanten bood wel. Dagelijks nam ik zaken en werkzaamheden van collega’s uit handen zodat zij zich konden richten op waar zij goed in zijn. Laat mij het uitzoek- en regelwerk maar doen! Werkzaamheden die voor de volle honderd procent bij mij blijken te passen. Vanuit de sales heb ik de stap gemaakt naar personal assistant en officemanager.

De juiste balans

Na een aantal jaar in deze functies gewerkt te hebben, besloot ik voor mijzelf te beginnen. Als zelfstandig ondernemer heb ik de regie gepakt over mijn eigen leven, waardoor er een nog betere balans is tussen werk en privé. Ik doe wat ik leuk vind: anderen helpen door overzicht en rust te creëren. De afwisselende werkzaamheden zijn voor mij een uitdaging. Dit helpt mij om zelf te blijven ontwikkelen en out of the box aan oplossingen voor de klant te werken. Zo roest ik niet vast in repeterende werkzaamheden in een vaste kantooromgeving en groei ik steeds verder.

Ruimte voor groei

Wil jij ook als ondernemer groeien? Maar heb je het gevoel dat je door alle administratieve handelingen veel tijd kwijt bent? Laat je niet langer meesleuren door administratieve rompslomp en maak tijd vrij voor creativiteit. Ik ga graag voor je aan de slag. Ik breng structuur aan, maak prioriteiten en los problemen voor je op. Als The Assistant word ik jouw partner in business!

Hulp nodig?

Voel je chaos? Is je to-do-list veel te lang? Heb je geen tijd meer om verder te werken aan je ambities? The Assistant helpt je graag!

Over Denise

Ik creëer rust en ruimte, in je hoofd en in je agenda, zodat jij kan groeien als ondernemer.