Jouw partner
in business

Jouw partner

in business

Wat ik kan betekenen voor jou

Ik help iedereen die het structureel te druk heeft. Of je nu zzp’er bent, eigenaar van een start-up of manager binnen een grote onderneming. Ik neem graag jouw tijdrovende klussen van je over. Als virtual assistant (VA) ben ik de moderne variant van een personal assistant (PA). Als VA ben ik een stuk flexibeler in te zetten, omdat ik ook vanaf een afstand (online) alles voor je kan regelen. Vaak vanuit mijn eigen kantoor of een flexibele werkplek. Maar ik kan ook bij jou op locatie aan het werk. Je kunt mij al vanaf een klein aantal uren per maand inschakelen. Kijk hier voor meer informatie over mijn tarieven.

Ondersteunende werkzaamheden

In onderstaand overzicht staan werkzaamheden waarbij ik kan helpen. Staan de werkzaamheden waarbij je graag hulp bij wilt er niet tussen? Of heb je (ook) graag ‘live’ ondersteuning nodig? Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Wat ik voor jou kan doen

Ruimte in je agenda

 

Is je agenda overvol? Zie je het overzicht niet meer tussen alle afspraken? Ik kan je helpen door je afspraken te plannen, een reisplanning te maken en meer structuur aan te brengen. 

Bekijk de werkzaamheden
 • Agenda beheer
 • Afspraken plannen
 • Afspraken bevestigen
 • Reisplanning

Dit pakket aanvragen

Rust tijdens je werkdag

 

Word je tijdens een werkdag regelmatig gestoord door een telefoontje, e-mail of social media? Ik kan je helpen door bijvoorbeeld telefoontjes te beantwoorden of jouw e-mail inbox overzichtelijk te houden.

Bekijk de werkzaamheden
 • E-mail management
 • Telefoon beantwoorden
 • Klantenservice
 • Bijhouden social media

Dit pakket aanvragen

Ruimte voor ambities

 

Zoek jij iemand voor het ‘regelwerk’? Zoals events organiseren of een vergadering van te voren goed regelen? Of heb je graag iemand die projectondersteuning biedt? Ik kan je helpen met dat ‘regelwerk’!

Bekijk de werkzaamheden
 • Events organiseren
 • Vergaderingen regelen, notuleren op locatie en uitwerken
 • Projectondersteuning

Dit pakket aanvragen

Ruimte voor nieuw werk

 

Vind je klant contact erg belangrijk, maar heb je daar nu geen tijd voor? Of is er ruimte voor nieuw werk en wil je ondersteuning bij het maken van offertes of nabellen van leads? Ik help je daar graag bij.

Bekijk de werkzaamheden
 • Ondersteuning acquisitie
 • Offertes maken en redigeren
 • After sales (nabellen leads)
 • Klant contact onderhouden
 • HR werkzaamheden

Dit pakket aanvragen

Rust in je administratie

 

Vind je dat je te veel tijd kwijt bent aan (financiële) administratie? En zou je administratieve werkzaamheden graag uitbesteden? Ik wil je graag helpen met bijvoorbeeld debiteuren bewaken en gegevens controleren.

Bekijk de werkzaamheden
 • (Financiële) administratie
 • Bewaken debiteuren
 • Gegevens controleren
 • Archiveren
 • Database management en CRM

Dit pakket aanvragen

Ruimte op je to-do list

 

Is het einde van je to-do list zoek? Wil je graag zaken als kantoorartikelen bestellen graag uitbesteden? Ik kan je helpen bij templates maken of drukwerk bestellen. Zodat jij je bezig kan houden met je core-business.

Bekijk de werkzaamheden
 • Document ontwikkeling
 • Templates maken
 • Drukwerk bestellen
 • Kantoorartikelen bestellen
 • Presentaties maken

Dit pakket aanvragen

Pakket op maat

Zit jouw pakket met werkzaamheden er niet bij? Of wil je meerdere pakketten combineren? Maak dan jouw eigen pakket op maat. Selecteer hierin de werkzaamheden die jij graag wilt uitbesteden. Ik maak vervolgens voor jou een pakket op maat.

Vraag een pakket op maat aan

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Over Denise

Ik creëer rust en ruimte, in je hoofd en in je agenda, zodat jij kan groeien als ondernemer.